POŠALJITE NA EMAIL office@zemun.org.rs
DONIRAJ

Zemun za Sergeja

Dragi naši sugrađani, pozivamo vas da u Nedelju 22.01.2017 god. u restoranu Galeb na Zemunskom Keju, podržite zajedno sa nama borbu za život jednog našeg malog sugrađanina, Sergeja koji ima samo jednu godinu. Biće održan humanitarni koncert na kome će nastupati takođe naš Zemunac Vlada Krunić u vremenu od 18-23h.
Cena ulaznice je 20e uz neograničeno piće, sav prikupljeni novac biće doniran kao pomoć za lečenje malog Sergeja…
Nadamo se da će Zemun i Zemunci pokazati veliko

Mali Sergej je usled komplikacija tokom porođaja zadobio upalu mozga koja je prouzrokovala trajne poslednice na njegovom malenom telu. Ne može da priča, ne hoda, ne sedi, ne pruža ruke, stao mu je rast zuba, do skoro nije imao ni emotivnu reakciju, nije se smejao, a ni plakao.

Napredovanje ovog dečaka je znatno usporeno, a kako bi se njegovo stanje promenilo, potrebni su mu tretmani matičnim ćelijama. Na taj način bi se „smirila“ epilepsija, ali bi mu se ubrzale i motoričke aktivnosti. Zbog poremećaja gutanja, ovaj presladak dečak se hrani i putem endoskopske gastrostome, tačnije cevčice koja je 24 sata dnevno postavljena u njegovom majušnom stomaku.

Pomozimo Sergeju! Upišimo 210 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći i uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i platnom karticom na linku e-doniraj.

Za bolje detinjstvo! Budimo humani!

Free WordPress Themes, Free Android Games