POŠALJITE NA EMAIL office@zemun.org.rs
DONIRAJ

Uslovi korišćenja

Hvala što ste posetili naš internet sajt. Vaš pristup, kao i korišćenje ovog našeg internet sajta (u daljem tekstu: internet sajt) podleže ovim uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupom i korišćenjem internet sajta, prihvatate bez ograničenja, ove uslove korišćenja. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, molimo Vas da napustite internet sajt.

Vlasništvo sadržaja

Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo UDRUŽENJA „ZEMUN MOJ GRAD“ ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava.

Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno.

UDRUŽENJE „ZEMUN MOJ GRAD“ će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.

U interesu svih korisnika sarađivaćemo sa organima nadležnim za suzbijanje kriminalnih aktivnosti i povrede sistema i mreže.

Vaša upotreba internet sajta

Sadržaj internet sajta može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Promene na internet sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja.

Međutim, UDRUŽENJE „ZEMUN MOJ GRAD“ se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom internet sajtu.

Takođe, UDRUŽENJE „ZEMUN MOJ GRAD“ ne garantuje da će internet sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je internet sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom. Informacije date na ovom internet sajtu ne treba tumačiti kao savete za donošenje odluka bilo koje vrste.

Izuzeće od odgovornosti

Internet sajt koristite na sopstveni rizik.

UDRUŽENJE „ZEMUN MOJ GRAD“ naročito se ograđuje da nije odgovorno za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane korišćenjem internet sajta ili njegovog sadržaja.

Linkovi sa internet sajtovima trećih lica

Internet sajt može sadržati linkove drugih internet sajtova čiji vlasnik ili korisnik nije UDRUŽENJE „ZEMUN MOJ GRAD“.

Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo da bi Vama pružili što više informacija.

UDRUŽENJE „ZEMUN MOJ GRAD“ ne kontroliše i nije odgovorno za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova.

UDRUŽENJE „ZEMUN MOJ GRAD“ ne kontroliše sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na ovim internet sajtovima. Ako uspostavite vezu sa takvim internet sajtovima preko linka na našem internet sajtu, to činite na sopstveni rizik i bez saglasnosti UDRUŽENJA „ZEMUN MOJ GRAD“.

Izmena uslova korišćenja

UDRUŽENJE „ZEMUN MOJ GRAD“ može u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korišćenja sadržanim u izmenama, te bi iz tog razloga trebalo da periodično posetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim uslovima korišćenja.

Free WordPress Themes, Free Android Games