POŠALJITE NA EMAIL office@zemun.org.rs
DONIRAJ

Održan prvi festival sporta i razonode u organizaciji Udruženja „ZEMUN MOJ GRAD“

Na Velikom trgu u centru Zemuna u subotu 15.06.2013. Udruženje Građana „Zemun moj grad“, iako osnovano u martu ove godine od strane grupe entuzijasta, organizovalo je prvi „Festival sporta i razonode“ koji je imao za cilj da okupi decu do 14 godina koja su se nadmetala u više sportskih disciplina.

Održana su takmičenja u fudbalu, košarci, odbojci, futnet-u i stonom tenisu. Učestvovalo je preko 100 takmičara a nakon sportskog dela organizovan je kulturno-umetnički program gde su nastupali: KUD „Branko Radičević“, tim ritmičke gimnastike „Ritam pinki“, Tae bo klub „Mozzart gym“, hor „Ekvilibrijum“ kao i škola modernog i džez baleta „Dens plus“, a voditelj programa bio je poznati zemunac Voja Nedeljković.

Uz sportski i kultruni program organizovane su i igre za publiku i posetioce. Tom prilikom podeljeno je preko 30 nagrada a jedna od najvažnijih su vaučeri za besplatne preglede za rano otkrivanje karcinoma koje je udruženju Samohranih majki Zemuna darovala „Irva“ klinika. Ceo program pratio je veliki broj gledalaca i učesnika.

Free WordPress Themes, Free Android Games