POŠALJITE NA EMAIL office@zemun.org.rs
DONIRAJ

O nama

O NAMA
KO SMO MI
KO SMO MI

Udruženje građana “Zemun moj grad” osnovano je sa idejom da kroz različite akcije doprinese promociji i poboljšanju uslova života stanovnika i svih ljubitelja našeg Zemuna. Inicijativa nekolicine dobrovoljaca izrasla je u nestranačko, nepolitičko i neprofitno angažovanje sa akcentom na decu i mlade.

O NAMA

VIZIJA

Vizija Udruženja „ZEMUN MOJ GRAD“ su harmonične i produktivne društvene zajednice čiji stanovnici/stanovnice imaju razvijen osjećaj međusobnog uvažavanja, pripadnosti i solidarnosti i koji aktivno učestvuju za zajedničko dobro.

MISIJA

Mi smo nevladina, neprofitna organizacija, koja teži izgradnji i jačanju civilnih inicijativa i građanskog društva u lokalnoj zajednici na principima tolerancije, te aktivnim i odgovornim zalagnjem u društvenim događajima.

VREDNOSTI

Osnovne vrednosti Udruženja su jednakost i jednake mogućnosti, posvećenost, solidarnost, briga o ljudima, stvaranje veza i partnerskih odnosa s drugima, kao i trajno obrazovanje za sve. Ljudi su najveća vrednost i resurs naše organizacije.

NAŠ TIM

Od 2012. pa do danas prešli smo dug put. Neprestano smo se razvijali i napredovali, neprestano učili ali nismo zaboravljali da ujedno razvijamo prijateljske odnose i dobru atmosferu unutar Udruženja ZEMUN MOJ GRAD

MARKO KRSTAJIĆ

POTPREDSEDNIK

VLADIMIR KRUNIĆ

Predsednik Upravnog Odbora

VLADAN JANAČKOVIĆ

Potpredsednik Upravnog Odbora

ALEKSANDAR JANAČKOVIĆ

Član Upravnog Odbora

Postani i TI deo ekipe „ZEMUN MOJ GRAD“

Udruženje građana “Zemun moj grad” osnovano je sa idejom da kroz različite akcije doprinese promociji i poboljšanju uslova života stanovnika i svih ljubitelja našeg Zemuna.

Free WordPress Themes, Free Android Games