POŠALJITE NA EMAIL office@zemun.org.rs
DONIRAJ

Apel Zemunaca: Budimo humani – Nova godina za Novi život!

Mi, građani Zemuna zahtevamo od predsednika opštine Dejana Matića da odustane od koncerta i proslave Nove godine na Velikom Trgu, a da novac predviđen za proslavu opredeli za decu i odrasle obolele od teških bolesti čiji život danas zavisi od nedovoljnog broja donatora i naših SMS poruka.

Vlast u Zemunu bi na ovaj način pokazala primer i drugim lokalnim samoupravama da učine isto, da se za novogodišnju noć odreknu zabave, pokažu humanost i pomognu onima kojima je pomoć sada najpotrebnija. Onima koji ne samo u novogodišnjoj noći, već svakoga dana imaju samo jednu želju – da prežive.

To su naši sugrađani koji su bili ili još uvek jesu oboleli od različitih teških bolesti i prinuđeni da, zbog nedostatka novca, čekaju da bi dobili odgovarajuću medicinsku terapiju ili da budu operasni neretko u inostranstvu.

Osnujte poseban budžetski fond koji će biti namenjen samo za ove potrebe, na koji će i sami građani moći da uplaćuju novac, a koji će se prvenstveno puniti preraspodelom budžetskog novca. Novca svih građana!

UDRUŽENJE „ZEMUN MOJ GRAD“

PETICIJA – Apel Zemunaca: Budimo humani – Nova godina za Novi život!

Free WordPress Themes, Free Android Games